PU CENTAR ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH „HARTMANN & MAYER“ – JAVNI KONKURS ZA UPIS U NOVU ŠKOLSKU GODINU

P.U. Centar za obrazovanje odraslih „Hartmann & Mayer“ Brčko distrikt BiH raspisuje javni konkurs za upis polaznika u novu školsku 2021/2022 godinu
Pristupite programu osnovnog i/ili srednjeg obrazovanja za odrasle u P.U. Centar za obrazovanje odraslih “Hartmann & Mayer” Brčko distrikt BiH, kako biste sigurno i kvalitetno ostvarili svoje planove za napredniju budućnost.

Prekvalifikacije, dokvalifikacije, stručno usavršavanje i razvoj kompetencija od skora su dostupni i na prostoru regiona, tačnije u Brčko distriktu BiH.
Budite polaznik jedinstvenog Centra za obrazovanje odraslih na Zapadnom Balkanu i steknite priznate diplome od akreditovane ustanove.
Pored renomiranih i pomno odabranih preko 40 partnerskih firmi i ustanova, kod kojih se izvodi praktična i stručna nastava, na kojoj je i stavljen akcenat, sigurno i uspješno do sticanja željenog zvanja, pratiti će Vas i pružati Vam potporu stručni saradnici – vrhunski predavači, njih preko 70, svi sa višegodišnjim iskustvom.

Samo kod nas, dok stičete željene kvalifikacije možete istodobno koristiti i pogodnosti za naše polaznike te pristupiti kursevima njemačkog jezika, koji su namjenski osmišljeni za odrasle polaznike.

Ne oklijevajte, prijavite se već danas i osigurajte si priznate kvalifikacije i veću konkurentnost na tržištu rada.


Izvorni članak: PU CENTAR ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH „HARTMANN & MAYER“ – JAVNI KONKURS ZA UPIS U NOVU ŠKOLSKU GODINU