Djevojka (20) iz Varaždina prodavala tijelo da prehrani porodicu: “Moji su sve znali, ali su šutjeli”

Hrvatska policija otkrila je juče slučaj pros*itucije u Koprivničko-križevačkoj županiji, a 20-godišnja djevojka koja se u posljednja tri meseca pros*ituisala za novac ispričala je svoje iskustvo za “ePodravinu“.

To je radila, kaže, kako bi pomogla porodici s kojom živi, a primanja su im tek 1.500 kuna mjesečno. Odlučila se na pros*ituciju radi zarade, ali zapravo joj se gadilo da to radi. Pet puta se našla s muškarcima koji su joj se javili na oglas u kom je napisala: “Cura, 20 godina, traži se*s kod Varaždina“.

Poziva je bilo puno, a uglavnom bi muškarci, najčešće oni do 40 godine, dolazili po nju automobilom i odveli bi je u svoj stan. Druženje bi trajalo od 40 minuta do sat vremena, a uvijek su koristili zaštitu.

Neki su bili grubi, neki su bili nježni. Htjela sam da budu nježni – ispričala je djevojka za “ePodravinu”. Dodala je i da su muškarci znali pričati o svom danu.

Iako je znala da dobija neke neugodne poruke, a takve klijente je odbijala, djevojka kaže da srećom nije naišla na nekog manijaka.

Najmučnije od svega je to što je njena porodica znala šta ona radi, ali nisu ništa rekli.

Šutjeli su. Šta su drugo mogli. Tako sam im pomagala. Rekli su mi samo: “Pamet u glavu” – ispričala je 20-godišnjakinja za “ePodravinu”.

Nakon što je policija otkrila pros*ituciju, devojka će se sada suočiti s novčanom kaznom između 200 i 800 kuna, ili 30 dana zatvora.


{$excerpt:n}