OSMI DAN POTRAGE ZA NESTALOM DANKOM ILIĆ (2) IZ BORA

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju!Građani širom regiona koji sa zebnjom čekaju vesti da je devojčica nađema, posebno su pogođeni snimom iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku. Interpol je rasposao žutu poternicu za Dankom.Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Inače, Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice dao je prvu izjavu posle nestanka ćerke u Banjskom Polju.

– Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi – rekao je Dankin otac za Blic.Otac i majka nestale Danke prethodnih dana saslušavani su nekoliko puta u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka devojčice. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti,piše Kurir

I ujak nestale Danke dva sata je saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cela porodica u strahu, kao i njegova deca.

Source: region