Svirepo dvostruko ubistvo u Živinicama (video)

U Gornjim Petrovićima kod Živinica jučer se desilo dvostruko ubistvo. Ivica Antunović (45) osumnjičen je da je nožem ubio svoje komšije Iliju Antunovića (55) i Maru Tadić (72), potvrdili su u Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona.

Antunović je svoju prvu žrtvu, Iliju Antunovića sreo na lokalnom putu jučer oko 16:30 sati, gdje mu je zadao više uboda nožem, a zatim je pobjegao, dok je uhapšen jutros oko 1:30 sati.

˝Nakon hapšenja istražiteljima i tužiocu je priznao da je poslije ubistva Ilije Antunovića otišao do kuće Mare Tadić, koju je napao i usmrtio zadavši joj više udaraca nožem˝, izjavio je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva.

 

Osumnjičeni za ubistva hospitaliziran je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gdje se nalazi u prisustvu policijskih službenika.

Nezvanično, riječ je o osobi sa psihičkim problemima koja je nekoliko puta bila hospitalizirana u Klinici za psihijatriju u Tuzli. Uviđaj nakon ubistva Ilije Antunovića jučer je obavljen, a trenutno je u toku u vezi s ubistvom Mare Tadić.

Drugi čitaju