Reklamni panoi se već obaraju

Dvadesetdvogodišnje lice S. Ž. iz Bijeljine osumnjičeno je da je noćas oko 01:15 sati oborio i uništio reklamne panoe političkih stranaka u Ulici Vuka Karadžća u ovom gradu.

Kako je saopšteno iz PU Bijeljina, Policijski službenici su uočili da su reklamni panoi političkih stranaka oboreni, a izborni panoi koji su postavljeni u toku noći u Ulici Vuka Karadžića uništeni.

“Brzom intervencijom policijskih službenika, identifikovano je lice inicijala S.Ž. koje će u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biti prekršajno sankcionisano za izvršeni prekršaj iz člana 21. Uništavanje javnih oglasa i objava”, navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Iz policije podsjećaju građane, da je neovlašteno cijepanje, uklanjanje ili oštećenje javnih oglasa, objava ili predmeta na drugi način, a koje postavljaju državni organi ili organi jedinica lokalne samouprave ili izborne oglase istaknute u skladu sa propisima, kao i sprečavanje isticanja istih, kažnjivo po Zakonu o JRM. Sankcija je novčana kazna od 300 KM do 900 KM.

 

Cjenovnik usluga oglašavanja političkih subjekata na TK PORTALU za Opšte/Opće Izbore 2018

Drugi čitaju