Edin Ramić: Ne postoji u BiH veći uhljeb od Denisa Bećirovića / Status ministra na Fejsbuku

Šefik Džaderović je SDA-ov i moj kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i biće, akoBogda izabran, jer je po ljudskim, profesionalnim i političkim kvalitetama za deset klasa iznad konkurenata iz drugih stranaka. Dirljiva mi je ova briga Denisa Bećirovića za stanje u SDA i moje stavove – piše u statusu na fejsbuk profilu ministra Edina Ramića.

Pa ako ga već zanima moj stav, evo da kažem: ne postoji u BiH veći uhljeb (naš narod bi rekao i nehljebar) od Denisa Bećirovića, koji je od srednje škole u politici a nikad ništa konkretno nije uradio.

Možda je i bolje, jer kad je radio onda je radio protiv interesa države i naroda, pogotovo kada je glasao za Zakon o prebivalištu koji je na direktnu štetu nama povratnicima u entitet RS.

Zato, Denise, piši pisma i ništa ne diraj. I još nešto, osim što je uhljeb, pokazuje i da je kukavica, jer se krije iza stranačkih saopćenja, baš kao što se 93. i 94. godine krio po Forumu mladih SDP-a dok smo mi njegovi vršnjaci branili BiH s puškom u ruci.

Čovjek koji se čuvao i jakog sunca a kamoli metka, odmoran i nježan, pun ljubavi i brige, hoće da nas ranjene i pune ožiljaka čuva i brine o nama, nemoj Tita ti, jer ne ide da te zaklinjemo čime drugo..- napisao je ministar Ramić na svom Fejsbuk profilu.

 

Drugi čitaju