Davor Dragičević pred 40.000 ljudi: Vrh policije RS-a organizovao je otmicu i ubistvo mog sina

Uz skandiranje „Davore, Davore“, građanima okupljenim na trgu Krajine u 20 časova obratio se Davor Dragičević. „Kumio, molio, tražio istinu i pravdu punih 194 dana.

Nema ovdje ni MUP-a, ni institucija a kamoli ozbiljne države. Svemu jednom dođe kraj“, rekao je Davor.

Nagalasio je da je Davidov trg mjesto mira, dostojanstva, ljubavi, snage i tolerancije, mjesto gdje su ljudi.

Istakao je i kako grupa Pravda za Davida nije i nikada neće biti politička, stranačka, politička, nacionalna ili vjerska.

„To je grupa Davidovih drugara, vas, mene koji smo neuprljani. Takvi ćemo ostati. Vrlo brzo ćemo prerasti u Udruženje građana ili nešto. Biće i Fondacija, gdje ćemo pomagati djecu i ostalima. Ko god bude došao na vlast, bićemo mu za vratom. Ja, Davor Dragičević, kunem se grobom Davida Dragičevića, neću vas nikada iznevjeriti. Ja ću biti vaš sluga do kraja života. Za istinu i pravdu“, istakao je Davor i ponovio da zna cijelu istinu- vrh MUP-a je sve organizovao i otmicu i ubistvo, Darko Ilić, (načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS) je naručioc, egzekutor pripadnici MUP-a, 4 vozila 4 dačije.

„Pravdu će dobiti David Dragičević, grupa Pravda za Davida, ja nikad neću dobiti pravdu. Kao što reče majka Suzana, ne mogu vam reći koliko sam ponosan večeras. Da mogu zaplakao bih, ali ne mogu. Mogu samo da plačem na njegovom grobu. Milorade, Željka, Ćulume, Iliću… danas, poslije pet mjeseci sam bio na Davidovom grobu. Znate li kako je otići na grob djetetu od 21 godinu. Šta da mu kažem? U 18 časova u četvrtak ovome mora doći kraj“, rekao je Davor Dragičević.

Podsjetimo skup je kasnio zbog nemogućnosti svih građana da stignu na mjesto na kojem je događaj organizovan.

Drugi čitaju