Policija u Mostaru pronašla laboratorij, vlasnik stana travom začepio odvod u zgradi

U prvoj akciji policijski službenici su u Mostaru lišili slobode A. M. (1985) iz Mostara od koga je pretresom privremeno oduzeta jedna pvc-vrećica sa sadržajem NN biljne materije, koja asocira na opojnu drogu marihuanu i jedan mobilni telefon.

U drugoj operativnoj akciji policijski službenici su po Pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršili pretres stana u Ulici Zrinjski Frankopana u Mostaru vlasnika A. S. (1984) iz Mostara. Pretresom predmetnog stana pronađeno je i privremeno oduzeto: kompletan laboratorij (oprema) za uzgoj marihuane u zatvorenom prostoru, određena količina osušene NN biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije digitalne vage, mobilni telefoni i metalne mrvilice, piše N1.

Nakon završenog pretresa stana, koji se nalazi na 4. katu, izvršen je očevid u stanu na prvom katu na istoj adresi gdje je došlo do začepljenja kanalizacijskog odvoda, gdje je vlasnik stana izvadio NN biljnu materiju a koju je A.S. pokušao uništiti prije ulaska policijskih službenika na pretres stana, na način da je odbacio određenu količinu opojne droge u odvod WC-a svog stana.

Sa navedenim aktivnostima upoznat dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Mostar.

Source: CRNA HRONIKA