“VOLIO JE MNOGO DA POPIJE, POJELA GA I TA BOLEST” Komšije o mogućim motivima trostrukog ubistva u Knjaževcu

Meštani Knjaževca kažu da je mladić bio toliko vredan da je o svima brinuo non-stop, bez pogovora. Deda je bio gotovo potpuno nepokretan i dogovor je bio da on bude smešten u starački dom, jer mladić prosto nije mogao sve vreme da bude uz njega, a nije imao ko drugi. Međutim, baka se tome žustro protivila, tako da mislimo da je to juče presudilo – kažu komšije,piše Srbijadanas

– Isto tako, veliki je problem bilo i to što je otac znao zbog sve muke mnogo da popije.

Sa druge strane, oni su poznavali mladića, kažu da se nikada nije drogirao, niti je konzumirao alkohol. Sve što je ikada radio je brinuo, a deka je divan bio, čovek za primer, samo, eto, pojela ga je ta bolest – kažu nam komšije.

Meštani kažu da su jako iznenađeni što je mladić učinio ovakav zločin, jer znaju koliko je posvećen i vredan.

– Kao dečak je još išao u drva da radi, iako nije morao jer su imućni. Ovo je zaista strašno….

Inače, danas se očekuje da se pojavi jedini član porodice koji i je ostao, rođeni brat mladićevog oca, koji živi u Nemačkoj.Podsetimo,dečko(22) juče popodne je hicima iz dedine lovačke puške ubio članove svoje porodice. On je potom izašao iz kuće i komšijama rekao da ih je pobio, jer nije više mogao da brine o njima. Komšije su pozvale policiju, a on ih je mirno sačekao i predao se.

– Telo oca nađeno je u hodniku, a babe i dede u dnevnoj sobi. Oni su ubijeni dok su gledali televizor. Puška iz koje je pucao bila je u legalnom posedu njegovog dede – podseća izvor i dodaje da bi osumnjičeni mladić danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koje vodi istragu.

Source: region