čet. jul 25th, 2024

Oglasila se majka Danke Ilić: ‘Zatečena sam…’

Majka male Danke je zatečena nakon saznanja da se Janković branio time kako ništa nije uradio.

“Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? Ništa mi nije jasno…ako nije ništa uradio kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom”, rekla je Ivana, prenosi Informer.

Prema prvim saznanjima koje je Informer dobio, Janković je nakon dva mjeseca odlučio da kaže šta ima.

“Navodno Janković je rekao da nije udario Danku Ilić kolima, da je nikada nije video i da ga savest zbog njenog ubistva ne grize. Dodao je i da na kolima nema udubljenja i demantovao tužilaštvo i policiju”, kaže dobro obaviješten izvor Informera.

Njegov advokat Živadin Bogdanović izjavio je nakon saslušanja da neće davati nikakve izjave povodom toga,prenose Vijesti

“Ne dajem nikakve izjave, molim vas da razumete i njega i mene. To što sada daje iskaz nakon ćutanja, to je njegovo zakonsko pravo, a šta će biti dalje će tužilac da odluči”, rekao je advokat.

Podsjetimo Srđan Janković se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi okrivljeni Dejan Dragijević priznao da je golim rukama zadavio djevojčicu.

Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je 26. marta kada je sa majkom i bratom došla u Banjsko polje, da bi nakon nekoliko dana danonoćne potrage za njom, isplivala jeziva vijest, odnosno da je mala Danka ubijena.

Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, obojica radnici JKP “Vodovod” Bor. Dragijević je na saslušanju priznao da je počinio zločin, kada je i otkrio da su mu u sakrivanju tijela pomogli otac i sada već pokojni brat Dalibor Dragijević.

Source: region

Povezano