SANJA JE SKOČILA U BUJICU KAKO BI SPASILA SVOJE PSE: A pazite samo šta se izdešavalo nakon što je OBJAVLJEN SNIMAK!

Koliko ljubav prema životinjama može biti velika najbolje pokazuje nedavni snimak nastao u Hrvatskoj, kada je jedna Sanja, prilikom obilnih kiša koje su nedavno pogodile područje Kimpi kod grada Krka, ušla u bujicu kako bi spasila svoja dva psa, piše espreso.

Na sada već viralnom snimku koji se između ostalog našao i na Fejsbuk stranici “Zagreb.info”, može se vidjeti hrabra Sanja koja, čini se nije razmišljala ni sekunde šta joj je činiti u sveopštom haosu, već je obučena ušla u bujicu i krenula ka svojim psima koji su u kavezima bili gotovo potopljeni.

“Hrabra heroina”, stoji u opisu video snimka gdje se može vidjeti da je Sanja najprije sama ušla u duboku vodi i počela da pliva do svojih ljubimaca. U jednom trenutku u pomoć joj je priskočio i muškarac koji je uradio isto što i ona, dok su ostali čekali malo dalje i cijelu situaciju snimali.

Nakon što je svoje pse uz pomoć čovjeka izvukla iz kaveza, izvela ih je na suhu površinu, gdje su joj onda još neki ljudi pomogli.

Video ipak izazvao različite reakcije:

Video je oduševio mnoge ljude širom regiona, posebno ljubitelje životinja koji su imali samo riječi hvale za ovakav hrabar gest.

Međutim bilo je i onih koji su, ne osporavajući sam gest, bili razočarani gdje je vlasnica držala svoje pse.

Source: region