čet. jul 25th, 2024

Strava u Njemačkoj: Pucao trudnoj supruzi u glavu, ranio još nekoliko ljudi

Kako je njemačka policija potvrdila, nekoliko hitaca ispaljeno je u stanu na 6. katu u ulici Hochstrasse u četvrti Eilpe u Hagenu.

Prema dostupnim informacijama, bjegunac je 34-godišnji Mehmet Ö. koji je trudnoj supruzi pucao u glavu. Liječnici joj se bore za život.

Nakon hitaca u zajedničkom stanu, počinitelj je otrčao na 7. kat i u zaključana vrata stana ispalio do šest hitaca. Tamo nitko nije ozlijeđen, prenosi N1.

Muškarac je potom sjeo u svoj Mercedes i odvezao se do dva kilometra udaljenog frizerskog salona. Tamo je hicima ranio još troje ljudi.

Rođak počinitelja rekao je za medije:

“Bio sam šokiran kada sam čuo što se dogodilo. A ne mogu ni objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran dečko. On i supruga imaju četvero djece.”

Potraga za odbjeglim počiniteljem se nastavlja. Dronovi su u zraku, pretražuju se obližnje šume. Specijalne jedinice iz cijele Sjeverne Rajne-Vestfalije su na putu, uključujući policijske helikoptere i pse tragače.

Svjedok je rekao:“Vidio sam počinitelja kad je s torbom otišao do svog Mercedesa na parkiralištu Nettoa. Tada je ugledao policiju i utrčao u šumu koja graniči s parkiralištem. Dva policajca su mu vikala da stane, ali je on pobjegao u šumu.”

“Situacija je dinamična”, rekao je glasnogovornik policije i zamolio stanovništvo da zasad izbjegava to područje, piše Fenix-magazin.de.

(TIP/Foto: Shutterstock)

The post Strava u Njemačkoj: Pucao trudnoj supruzi u glavu, ranio još nekoliko ljudi appeared first on TIP.ba.

Source: crna hronika tip.ba

Povezano