Nakon trosutrokog ubistva i samoubistva u Tuzli oglasili iz Tužilaštva TK i MUP-a TK…

Iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona su saopštili da istražni tim Sektora kriminaliatičke policije MUP-a TK i Tužilastva TK obavlja uviđaj u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, gdje su u ponedjeljak pronađena tri beživotna tijela, žene i dvoje djece.

Kako saznajemo, muškarac koji je ubio suprugu i dvoje djece, a potom izvršio samobistvo je Mujaga Čičkušić.

Podsjećamo, u nedjelju oko 21 sat suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju.

˝Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje˝, istakao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

˝OKP PU Tuzla su radeći na utvrđivanju okolnosti pod kojima se desio događaj od 19.05.2024 godine, prijava samoubistva muškarca skokom sa visine u naselju Stupine u Tuzli, ulaskom u stan vlasništvo tog muškarca, (čiji je identitet utvrđen u jutarnjim satima 20.05. 2024.godine), koji se nalazi na drugoj adresi u naselju Stupine i tom prilikom u stanu zatekli beživotna tijela jedne odrasle ženske osobe i dvoje malodobne djece. Na mjestu događaja smrt navedenih utvrdio je dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla. Na licu mjesta nalaze se dežurni tužilac KTTK-a, koji rukovodi uviđajem i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a˝, saopšteno je iz MUP-a TK.

(TIP/Foto: Ilustracija)

The post Nakon trosutrokog ubistva i samoubistva u Tuzli oglasili iz Tužilaštva TK i MUP-a TK… appeared first on TIP.ba.

Source: crna hronika tip.ba