Ljubavnica Alminog muža je trudna: Da li je ova informacija kap koja je prelila čašu i dovela do tragedije

Advokat Kujtim Cakran izneo je nove detalje o istrazi smrti Alme Arazi i njene dece u Skadru na Bojani, piše VoxNews.

On je izjavio da se govori da je maloljetna djevojka Alminog muža Ergisa Arazija bila trudna i da je ovo pogoršalo psihičko stanje Alme.

“Kaže se da je devojka, koja još nije navršila 18 godina, bila trudna i da je Alma saznala za ovaj detalj što je dodatno pogoršalo njeno stanje. Međutim, očekuje se da to bude dokazano forenzičkom analizom. Nije iz zvaničnih izvora, ali javnost mora da sazna istinu. Mora biti razjašnjeno da bi se osvetlio ovo događaj. Međutim, ponašanje supruga ne opravdava čin žene, koja je izvršila samoubistvo utapanjem svoje dece”, dodao je on.

“Alma je vidjela fotografiju jednog od djece koju je objavila djevojka njenog supruga. To ju je psihički opteretilo. Bila je napuštena, usamljena, odbačena, napuštena od policije i bez ikakve zakonske zaštite. Majka je napuštena od strane svog supruga sa svojom djecom, on ima djevojku, ona misli da će njena djeca odrastati u teškim uslovima, uključujući i teške psihičke uslove, pa je pomislila ‘svoju decu ne ostavljam u rukama drugih, bežim iz ovog sveta’ i po mom mišljenju, to je uzrokovalo da se utopi zajedno sa djecom. Danas su albanske žene, majke, tretirane kao krpe. Čak ni životinje nisu tretirane na taj način. Vidim ih kako se razvode s izuzetnim nepoštovanjem, ostavljaju djecu nasred ulice, ne misleći na to šta će ta djeca jesti.”

“Jetrva je znala da imaju otežan odnos, ali ona ne može da poveže trenutak o čemu su razgovarali i zašto ju je Alma srela prije nego što je donijela odluku da izvrši samoubistvo. Mislim da su se sastale jer je Alma tražila pomoć za svog supruga, možda je dobila odgovor od svoje jetrve koji nije očekivala. To mora da je bio odgovor koji ju je žestoko povrijedio. To je ključ za dolazak do istine, ali nije rješenje za ovaj problem,” rekao je advokat, prenosi telegraf.

Source: region