Konobarica u Karlovcu palila šank, zapalili se gosti

U jednom noćnom klubu u Karlovcu sinoć je došlo do incidenta. Kako piše Radio Mrežnica, sinoć nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je “palila” šank i to s pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi  “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci. Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđenih odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je potvdila događaj. Kažu da su četiri osobe teško ozlijeđene.

“Rano jutros oko 2.30 sati policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu ozlijeđeno više osoba. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja”, kažu.

Klub: Žao nam je, pomoć ćemo kome god treba

Iz noćnog kluba Monaco oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili žaljenje zbog događaja. 

“Ovim putem zelimo izraziti iskreno zaljenje zbog nemilog dogadaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozljeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporovak , nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakava pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti, piše Index.hr.

Nažalost ne mozemo promjeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo”, objavili su.

(TIP/Foto: Radio Mrežnica)

The post Konobarica u Karlovcu palila šank, zapalili se gosti appeared first on TIP.ba.

Source: crna hronika tip.ba