čet. jul 25th, 2024

Ljekar u Skoplju ubijen sa više uboda nožem

Beživotno tijelo 67-godišnjeg ljekara sa više ubodnih rana pronađeno je u jednom skopskom naselju, saopštili su danas tužilaštvo i policija. U saopštenju tužilaštva u Skoplju se navodi da je dežurni tužilac obavio uviđaj u naselju Željezara, gdje je noćas pronađeno beživotno tijelo ljekara sa više ubodnih rana.

Kako se navodi, “tijelo preminulog pronašao je njegov sin, a javni tužilac je izdao naredbu za obdukciju, kao i nalog za prikupljanje i analizu svih tragova pronađenih na licu mjesta i obezbjeđivanje snimaka sa video nadzora”.

Policiji je sinoć u 23.09 prijavljeno da je A.T. (67) iz tog grada pronađen u sopstvenom vozilu “kia” skopskih registarskih oznaka, na parkingu ispred bivše klinike Željezara, sa ubodnim ranama na tijelu.

Prema prijavi, tijelo ljekara su pronašli njegovi sinovi, koji su počeli da ga traže jer se nije vratio kući sa posla.

“Ljekar Hitne medicinske pomoći konstatovao je smrt, a po nalogu javnog tužioca tijelo preminulog poslato je na obdukciju”, piše u saopštenju skopske policije.

Pojedini mediji navode da je ubijeni ljekar imao oridinaciju kao registrovani porodični ljekar u poliklinici Željezara i da je pronađen sa najmanje devet ubodnih rana i iskrvaren u svom automobilu.

“Nakon što su ga pronašli, sinovi su pozvali Hitnu pomoć i pokušali da dođu do Remedike, kao najbliže bolnice. Kada je stigla Hitna pomoć, ljekari nisu mogli da pomognu kolegi i konstatovali su smrt”, objavila je Televizija Telma. 

(TIP/Izvor: Beta/Foto: Ilustracija)

The post Ljekar u Skoplju ubijen sa više uboda nožem appeared first on TIP.ba.

Source: crna hronika tip.ba

Povezano