Oglasila se Jelena Karleuša nakon što je NAPADNUTA NA GLASANJU – otkrila šta se dešavalo na biračkom mjestu

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasaju i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

Jelena Karleuša je ispunila svoju građansku dužnost i glasala je na biračkom mestu na opštini Savski venac. Međutim, tokom glasanja, pevačica je doživela neprijatnost. Sada je putem društvenih mreža do detalja opisala šta se dešavalo na biračkom mestu.Obavila sam građansku dužnost. Istrpela sam uvrede od strane koordinatora. Valjda je to cena kad si javna ličnost. Stajala sam u redu, ne znam čime sam ovo zaslužila… Umesto da su se bavili time da naprave malo reda, da ne stojimo u gužvi, oni su se bavili time da vređaju mene. Nisam imala nikakav komentar – otkrila je pevačica nakon glasanja okupljenim novinarima.Sada se Jelena oglasila putem društvenih mreža povodom ove situacije:

– Iako je koordinatorima na samom glasanju smetala pometnja i veliki broj novinara koje su grubo terali i sprečavali ih da rade svoj posao, a mene podrugljivo nazivali “primadonom koja je stigla”, sve je bilo ok. Hvala građanima koji su pokušavali da me “provuku” preko reda, ja to nikada nisam i nikada neću raditi. Hvala svima na lepim rečima i pruženoj ruci na biralištu, pogotovo starijim gospođama koje je fascinirao moj šešir i što imam kako kažu “dva metra, mnogo lepše izgledam uživo i lepo sam vaspitana” jer ih puštam pre mene – napisala je Jelena na svom Instagram profilu,piše Srbijadanas

Source: region