Atos banka omogućila stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta

BANJALUKA – Atos banka Banjaluka potpisala je danas ugovor o obavljanju stručne prakse sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjaluci, sopšteno je iz ove banke.

Time je studentima treće i četvrte godine omogućena stručna praksa u okviru koje će imati priliku da steknu svoja prva praktična znanja u finansijskim institucijama.

“Studenti će imati priliku upoznati se sa poslovanjem banke, te na taj način steći znanja i iskustvo iz oblasti bankarstva, i istovremeno imati priliku raditi u poslovnom korporativnom okruženju. Učešćem u ovom programu stručne prakse studenti Ekonomskog fakulteta imaće priliku da steknu vještine rada u bankarstvu, te da izgrade profesionalne kompetencije kroz praktičan rad u poslovnom okruženju”, saopšteno je iz Atos banke.

U ovoj banci su istakli da će studentima predstaviti poslovno okruženje, korporativnu kulturu, ali i zaposlene koji sve ove godine doprinose njihovim uspješnim rezultatima.

“Atos banka je strateški opredijeljena prema društveno odgovornim projektima, kakav je upravo ovaj u okviru kojeg ćemo studentima omogućiti sticanje novih znanja sprovođenjem stručne prakse. Podrškom projektima koji su usmjereni na mlade i njihovo obrazovanje, Atos banka je još jednom opravdala imidž društveno odgovorne finansijske institucije”, rekli su u ovoj banci.

Ugovor o obavljanju stručne prakse ispred Atos Banke potpisao je Igor Jovičić, predsjednik uprave dok je ispred Ekonomskog fakulteta to učinio dekan prof. dr Milenko Krajišnik. PR

Чланак Atos banka omogućila stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Source: Posao