Potresne riječi rodice Nizame Hećimović: ‘Za sve što dolazi, nedostaješ…’

Fotografije prikazuju Nizamu i njenu sestričinu u njihovim zajedničkim danima, dok su uživale u bezbrižnosti i radosti života.

“Za sve što dolazi, nedostaješ…”, navodi se u opisu fotografije koja je nastala u automobilu, a na kojoj se vidi Nizama i njena sestričina sa osmijehom na licu.

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo. prenosi radiosarajevo

Nizama i sestrična – Facebook

Source: CRNA HRONIKA