“Aquarius” zapošljava vođu projekata

BANJALUKA – Marketinška agencija “Aquarius” raspisala je oglas za prijem radnika na poziciji vođa projekta.

Aquarius

Foto: “Aquarius”

Zainteresovani kandidati prijave mogu da dostave do 11. septembra 2023. godine, na adresu office@aquarius.ba, sa subject-om „Vođa projekta, prijava na konkurs“

Među uslovima koje kandidati treba da ispunjavaju su visoka stručna sprema i najmanje tri godine iskustva na poslovima vođenja projekata u marketingu, medijima ili srodnim branšama.

Od kandidata u “Aquariusu” očekuju razvijene vještine planiranja (budžetskog i vremenskog), napredne komunikacijske i vještine rukovođenja timovima, razvijene prezentacijske vještine, finansijsku pismenost, poznavanje kanala komunikacije.

Takođe, od kandidata se traži i napredno znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office programa, položen vozački ispit za B kategoriju (aktivan vozač).

Ono što u ovom preduzeću kandidatima, između ostalog, nude je četvorodnevna radna sedmica.

„Uz zadržavanje svih full-time benefita, svi uposlenici agencije ’Aquarius’ bez izuzetka imaju trodnevni vikend i više vremena za svoju porodicu, prijatelje, ljubimca, hobi… Osim skraćene radne sedmice, nudimo i primanja iznad prosjeka (privrede i branše), redovne i vanredne stimulacije, te najmanje jedno veliko godišnje zajedničko putovanje“, navedeno je, između ostalog, u konkursu.

„Aquarius“ Banjaluka je najdugovječnija i najuspješnija full-service advertising kuća u zemlji, osnovana 1993. godine.

U tri decenije postojanja, kreirali su veliki broj kampanja, događaja, TV spotova, web-sajtova za lokalne, regionalne i globalne klijente.

Od telekomunikacija i auto-industrije preko EU projekata i IT giganata do FMCG i real-estate segmenata, radili smo sve!

Pored dugogodišnjeg iskustva u radu na komunikacijskim zadacima, korporativnim ili prodajnim, malim ili velikim kampanjama, kroz godine je ova agencija razvijala i  vlastite side-projekte, kao što su „Demofest“ te Bosonoga produkcija.

CAPITAL

Чланак “Aquarius” zapošljava vođu projekata се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Source: Posao