Poziv za učešće u programu “Erasmus za mlade preduzetnike”

BANJALUKA – Eda – Agencija za razvoj preduzeća je objavila javni poziv mladim preduzetnicima, kaoi i onima koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije “Erasmus za mlade preduzetnike”.

Riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne 3 godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata.

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična.

U bazi podataka programa “Erasmus za mlade preduzetnike” je registrovano preko 12.000 preduzetnika domaćina i preko 20.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano preko 10.000 posjeta.

Mladi i potencijalni preduzetnici iz BIH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, treba da najkasnije do četvrtka, 15.6.2023. popune online obrazac: https://bit.ly/42fOHXK.

Za dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Edu – Agenciju za razvoj preduzeća (kontakt osoba Pavle Miovčić pavle.miovcic@edabl.org, telefon 051/300-241). Saopštenje

Чланак Poziv za učešće u programu “Erasmus za mlade preduzetnike” се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Source: Posao