OSMERO MRTVIH U PUCNJAVI U MLADENOVCU! 13 RANJENIH – RAFALI IZ KOLA U POKRETU! Ubica opkoljen u selu Šepšin, PUCA NA POLICIJU!

Na mjestu incidenta su ekipe Hitne pomoći i policije. Moguće da ima još žrtava, a po nezvaničnim saznanjima, među ranjenima ima i dece.

Muškarac iz vozila u pokretu, iz kalašnjikova pucao je najpre u masu, a kasnije i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem U. B. 21 godina. On je pobegao u “mercedesu” nakon što je ispalio hice.

1.28. Masovni ubica ne želi da se preda

Kako Kurir saznaje sa terena, desetostruki ubica U. B. nalazi se još Šepšin, gde ga je policija opkolila. U toku su pregovori, a strahuje se da je ubica uzeo taoce u kući.

1.07. POSLEDNJA VIJEST! Osmero mrtvih!

Kako Kurir saznaje u masakru u Mladenovcu ubijeno je 8 osoba! Veliki broj ranjenijh je u Urgentnom centru.

1.00 Najviše ranjenih prevezeno u Beograd

Na Urgentnom centru u Beogradu zbrinuto je 8 ranjenih iz Mladenovca, u Smederevu 1 osoba, a na KBC “Dragiša Mišović” 2 pacijenta.

00.30 3 mrtvih, 9 ranjenih

Kako Kurir saznaje, u pucnjavi je ubijeno troje ljudi, a 9 je ranjeno. U Urgentnom centru ukazuje se pomoć povređenima.

00.20 Ubica opkoljen

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica je opkoljen u selu Šepšin, a u toku su pregovori sa policijom o predaji, ali napadač je pucao na policiju bez namere da se preda.

00.12 Treća žrtva pucnjave podlegla povredama

Prema nezvaničnim saznanjima sukob sa ubicom je počeo u školskom dvorištu u mestu Dubona. On se posvađao sa nekoliko ljudi, posle čega je otišao kući i vratio se sa automatskom puškom i zapucao.


00.09 Veliki broj ljudi kod Hitne pomoći u Mladenovcu

Veliki broj Mladenovčana okupio se kod zgrade Hitne pomoći u ovom gradu.

Source: CRNA HRONIKA