TEŠKA NESREĆA KOD GRAČANICE

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu M4 na lokalitetu mjestu Pribava put Doboj – Gračanica u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Golf 4 a koja se desila u večernjim satima oko 22h.

Kako doznajemo od čitatelja portala Crna-Hronika koja su bili na mjestu nesreće, u automobilu su se nalazila dva mladića koji su hitnim putem prebačeni na UKC Tuzla.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene vožnje vozača putničkog automobila marke Golf 4 koji je izbjegavao direktan sudar sa teretnim vozilom, prvo udario u drveni rasvjetni stub, nakon toga udarili u betonski zid da bi njihovo kretanje automobila zaustavila pečenjara koja je u potpunosti razvaljenja.

Kao što vidimo pričinjena je veća materijalna šteta kako na automobilu tako i na poslovnim objektima koji su se nalazili u blizini saobraćajne nesreće. Kako doznajemo na sreću ugostiteljski objekat kojeg su razvalili “pečenjara” kao i lokalni kafić već duže ne rade, tako da su na sreću ovi zatvoreni objekti rezultirali manjom tragedijom.

Još uvijek nemamo informacije o zdravstvenom stanju vozača i suvozača putničkog motornog vozila.

Crna-hronika.info

The post TEŠKA NESREĆA KOD GRAČANICE appeared first on Portal Gračanički.ba.

Source: Vijesti bih