ČOPOR DIVLJIH PASA NASRNUO NA ŽENU: ZADOBILA TEŠKE POVREDE

Žena je pokušala da se odbrani, ali u tome nije uspjela. On je tom prilikom dobila teške povrede, pala je i slomila ruku.

Napad se dogodio tokom jutarnjih sati, kad na Rekreativnom centru nije bilo puno ljudi. Čopor pasa napao je profesoricu, a ona je pokušavala da ih zaplaši i otjera i tom trenutku se spotakla i pala. Na svu sreću, razjareni psi lutalice tada su otišli od nje, nisu je izujedali. Profesorica je prilikom pada slomila ruku – prenosi RINA.

Ovaj napad pasa lutalica prijavljen je nadležnim organima. Podsjetimo, ovo je samo još jedan u nizu jer je prije nepunih mjesec dana čopor pasa lutalica napao izujedao trudnicu u krugu bolnice kada je krenula na pregled.

Ovo je veliki problem, nadam se da će konačno jednom biti riješen. Sada strahujemo kad svaki put kad izađemo na ulicu, nikad ne znamo iz kog ugla mogu da se pojave. Ima ih svuda. Mnogo smo uplašeni i za djecu – dodali su građani.

Rekordan broj napada pasa u Srbiji

Podsjetimo, broj napada pasa, kako lutalica, ali sve više i vlasničkih je u porastu, a neki od posljednjih desili su se u Sivcu, Jakovu, Rakovici. Prethodne godine u Srbiji je prijavljeno 860 ujeda pasa poznatih vlasnika, a u Beogradu 175. prneosi Hayat

Source: region