ISPRIČAO KAKO MU JE ŽENU PREOTEO KUM I ZAPALIO REGION: Došao on iz Njemačke pun para, i vidim ja ona mene nešto izbjegava…

Naime, Dominiko Poplašen iz malog mjesta kod Travnika u Bosni i Hercegovini nasmijao je mnoge kada je ispričao da je za žene očigledno amajlija za ljubav pošto svaka, nakon susreta sa njim nađe svoju srodnu dušu.

– Žene, društvo i kafana to mi ne diraj – kaže Dominiko kroz smijeh prepičavajući jednu zanimljivu priču iz svog života, da mu je ženu oteo kum.

Jednom prilikom, umalo je ostao bez kuma i to zbog žene.

– Imao ja 20 godina tada… došao meni kum iz Njemačke, sa parama. A ja u to vrijeme imao djevojku, mada i neki problem sa zdravljem, i vidim ja stalno je pitam da mi pomogne, da me vozi u bolnicu, ali ona nešto ne može. I ajde odemo mi jednu noć u kafanu, ona i ja i kum. Tu noć se mi nešto posvađali, kad ode izgleda ona sa njim – kaže ovaj mladić za Jutjub kanal Auslanderi objašnjavajući da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekši muški kodeks.

Takođe, kroz smijeh dodaje da vjeruje da donosi sreću ženama jer drugo objašnjenje nema za situacije u svom životu, piše Pressmediabih.

Source: Bih