U SARAJEVU SE GRADI NAJLUKSUZNIJI KOMPLEKS ZGRADA: OVDJE ĆE ŽIVJETI SAMO BOGATI

Youtube kanal Aerial objavio je video na kojem se vidi kakvo je trenutno stanje na gradilištu. Najluksuzniji kompleks u Sarajevu, kako se može vidjeti, polako poprima obrise, piše Press.

Investitori tvrde da će projekt “potpuno promijeniti vizuelni identitet Sarajeva i započeti novu eru komfora u elitnom životnom prostoru”.

Park Residence činit će pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren.

Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residencea su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Malla lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl, prenosi BiznisInfo.

A pogledajte i kako će ovaj stambeno-poslovni kompleks izgledati u konačnici…

Source: Bih