Lokalni komitet Tuzla (EESTEC LC Tuzla) ove godine po treći put organizuje EESTEC Project Marathon

Lokalni komitet Tuzla (EESTEC LC Tuzla) ove godine po treći put organizuje EESTEC Project Marathon, jedan od naših najprepoznatijih projekata, tokom prve tri sedmice marta. 

EESTEC Project Marathon vol. 3; MobileHub se sastoji od tri odvojene aktivnosti (projekta):

  • Soft Skills Academy Tuzla
  • Radionice na temu razvoja mobilnih aplikacija
  •  Hackathon

Kao prva aktivnost projekta, planirana je besplatna, trodnevna radionica Soft Skills Academy Tuzla koja podstiče studente na razvijanje njihovih neformalnih vještina koje nemaju priliku da razviju tokom svog školovanja, a koje će im u bliskoj budućnosti biti neophodne za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Radionice će se održavati od 10. do 12. marta 2022. godine, a svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na sljedećem linku

Više informacija o samim radionicama kao i o njihovim trenerima možete naći na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Želiš razviti vještine rada u timu, naučiti nešto novo o karakteristikama uspješnog radnog okruženja, i postati lider/ka na svom trenutnom ili budućem radnom mjestu? Onda su EESTEC Project Marathon i Soft Skills Akademija prava prilika za tebe!

Mnogi mladi ljudi pri zapošljavanju nailaze na prepreku prilagođavanja novom okruženju. Možda poznajete materiju na kojoj radite, ali vaše ideje i doprinos nikako da urode plodom. Često, ono što nam u ovakvim situacijama nedostaje, i na što nas formalno obrazovanje ne priprema, jeste usavršavanje naših mekih vještina – SOFT SKILLS – individualnih vještina neophodnih za naše lične i poslovne uspjehe!

RJEŠENJE POSTOJI! EESTEC LC Tuzla nudi vam priliku da već danas počnete ulagati u sebe i svoju budućnost, razvijajući vještine rada u timu, prezentacijske i zagovaračke sposobnosti, poznavanje zdrave komunikacije, organizacije vremena, i rješavanja problema kroz liderstvo i empatiju.

Sve ovo i više naučimo zajedno kroz SOFT SKILLS ACADEMY, potpuno besplatan trodnevni interaktivni program kroz koji će te voditi certificirani/e EESTEC treneri/ce, a s ciljem da usavršiš neformalne vještine potrebne za rad u timu, zapošljavanje, i izgradnju čvršćih međuljudskih odnosa.

ISKORISTI PRILIKU! Prati nas i saznaj kako obezbijediti svoje mjesto na Soft Skills Akademiji ovog marta, i sa sobom ponesi nova znanja, prijateljstva, i spremnost da postaneš mladi/a lider/ka u svom radu!