Bilećki komunalci u štrajku, ulice čiste kolege iz Ljubinja

BILEĆA – Radnici bilećkog komunalnog preduzeća “Komus” sedmi dan su u štrajku zbog neisplaćenih plata, dok bilećke ulice i dalje čiste radnici iz LJubinja, rekao je Srni zamjenik predsjednika Sindikata Dobroslav Kašiković.

FOTO: Agencije

Kašiković je naveo da nije izvjesno do kada će ova situacija potrajati, te da po informacijama iz opštine, novca nema i čeka se da “Hidroelektrane na Trebišnjici” uplate tranše.

Načelnik opštine Bileća Veselin Vujović rekao je Srni da radnici iz LJubinja pokušavaju da očiste ono što je najurgentnije.

Čim budu plate za radnike `Komusa` na računu, mi ćemo im uplatiti novac, a kad će to biti – ne mogu da obećam“, rekao je Vujović.

On je izrazio nadu da ova situacija neće dugo potrajati, te da će “Hidrolektrane na Trebišnjici” uplatiti očekivani novac.

Radnici bilećkog Komunalnog preduzeća “Komus” stupili su u štrajk prije sedam dana zbog neisplaćenih plata. Posljednju platu su primili u decembru, i to za avgust.  Srna

Чланак Bilećki komunalci u štrajku, ulice čiste kolege iz Ljubinja се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Source: Posao