Žena u casinu napala muževu ljubavnicu: Čupala je za kosu i pogodila pivom

Prema presudi, sve se to dogodilo u srpnju prošle godine oko 21.20 sati u automat klubu na bjelovarskom području.

“Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na djelatnicu automat kluba riječima: ‘Što ti imaš s mojim mužem, dr**o‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala ju. Nakon toga je s pulta za djelatnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu za djelatnike. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi, piše Danica.hr.

Optužena je u svojoj obrani priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je malodobne djece i nikad nije prekršajno kažnjavana, kaže.

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem messengera ispričala jer sam smatrala da je to u redu. Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvaćam odgovornost”, navela je u obrani.

Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. prneosi “N1“.

Source: region