ONI SU JEDINI SVJEDOCI HORORA U KUĆI VOLŠOVIH KOBNE NOĆI?! Ovo je težak trenutak, ali advokatica neumoljiva: MORATE IH ISPITATI

Ana ima trojicu sinova koje je dobila u braku sa mužem Brajanom, koji je u uhapšen zbog ometanja istrage koja se vodi povodom njenog nestanka.

Odeljenje za decu i porodicu saopštilo je da su socijalne službe preuzele brigu o njihovoj deci. Iako se ne zna tačno gde se deca nalaze i kroz šta emotivno prolaze, advokatica Vendi Marfi kaže da su oni vrlo važan deo istrage, piše Boston25.

“Kada majke nema, a otac je u zatvoru, deca su u suštini kao siročad u ovom trenutku. Mogu da zamislim kako im je zbog traume koju su preživeli”, rekla je advokatica.

Advokatica Marfi nije direktno povezana sa slučajem nestanka Ane Volš, ali smatra da policija treba što pre da ispita njihove sinove, koji imaju dve, četiri i šest godina.

“Da li su oni bili svedoci onoga što se dogodilo? Da li su bili svedoci i nekih drugih dešavanja u porodici? S obzirom da je policija toliko vremena provela istražujući kuću i kao mesto zločina, jasno je da su deca bitan deo priče”, smatra Marfi.

Dodala je i da kada su deca pod nadzorom socijalnih službi, istražitelji mogu lakše da ih ispitaju, bez da fizički borave u policijskoj stanici.

“Suština svega je da decu ne treba da zanemarimo jer sve vreme tražimo informacije o ovom paru. Deca su često najugroženija, njima je potrebna pomoć”, rekla je ona.

Potraga za nestalom Anom Volš i dalje traje, a na saslušanju njenog muža Brajana Volša, sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož. On se sumnjiči da je ometao istragu. Nalazi se u pritvoru i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

(Kurir.rs/Boston25)

Source: CRNA HRONIKA