Tijelo djevojke nađeno u stanu na Zvezdari i dalje je misterija, a jedan detalj posebno intrigira javnost

Kako je stan na Zvezdari bio zaključan, braća su razvalila vrata prilikom ulaska, a nadležni, prema nezvaničnim saznanjima, nisu pronašli ključ, što predstavlja misteriju.

– Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. ubijena, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najverovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom. Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi. Telo je juče odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo – objašnjava izvor upućen u slučaj.

Kaže da su veoma sumnjivi i podlivi na vratu kao i povrede glave, ali i to da su joj bile otkopčane pantalone i podignuta bluza. Policija ispituje porodicu, rodbinu, prijatelje i sve koji bi mogli imati veze s njom, a skinuti su i snimci s nadzorne kamere,piše Srbijadanas

I. K. je sa severa Srbije, a u Beogradu je studirala. Komšije iz zgrade su u šoku i kažu da su juče dolazila njena braća da je traže.

Jedna komšinica kaže da nije dobro poznavala I. K. jer se skoro tu doselila, ali da nije bilo problema.

Source: CRNA HRONIKA