Užasan slučaj u Gračanici, dječaci silovali vršnjaka zbog TikToka?

Službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Kantonalnom tužilaštvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje, rečeno je iz policije

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog kantona, više dječaka silovalo je svog vršnjaka, saznaje portal “Avaza”.

– U vezi vašeg upita, obavještavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici.

Obzirom na osjetljivost istrage i zaštitu maloljetnih lica/djece – aktera navedenog događaja nismo u mogućnosti iznositi više informacija – rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za portal “Avaza”.

Događaj je prijavljen policiji, ali nam nisu mogli potvrditi da li je zaista riječ o silovanju s obzirom da su u pitanju maloljetne osobe, što je navedeno u ovom odgovoru.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je riječ o TikTok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole te je, prema našim informacijama, sve snimano mobitelima.

AVAZ.ba

The post Užasan slučaj u Gračanici, dječaci silovali vršnjaka zbog TikToka? appeared first on Portal Gračanički.ba.

Source: Vijesti bih