VIDEO SMRTI UBICE IZ PRIŠTINE KOJI JE UBIO TRUDNU SUPRUGU: POLICAJCI GA OPKOLILI, ON PUCAO U SEBE

Sokol Halili, osumnjičen za ubistvo svoje trudne supruge Hamide Magaši sinoć ispred jedne ginekološke klinike u Prištine, ubio se danas kada ga je policija locirala, opkolila i pokušala da uhapsi u opštini Štimlje. Prištinski mediji objavili su i snimak ovog događaja, na kome se vidi osumnjičeni Halili u dvorištu bijele višespratnice i oko njega policajci. prneosi Hayat“.

On nije htio da se preda, pa je pucao u sebe.

Snimak samoubistva Sokola Halilija, osumnjičenog da je ubio svoju trudnu suprugu Hamide Magaši ispred ginekološke klinike u Prištini, objavili su tamošnji mediji, a na njemu se vidi kako ga je policija opkolila u dvorištu bijele stambene zgrade

Samoubistvo iz vatrenog oružja izvršio je oko 13:45 časova.

Jezivi zločin dogodio se sinoć oko 18 sati ispred jedne Ginekološke klinike u Prištini, kada je Sokol Halili sačekao ispred ulaza svoju suprugu Hamide Magaši, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće. On je imao zabranu prilaska supruzi zbog nasilja. Ona se, po riječima rođake koja je bila sa njim u društvu, Hamide se okrenula od njega kada joj je prvo pucao u leđa, a potom je prišao nesretnoj ženi i još dva puta pucao u nju dok je ležala na zemlji.

Poslije toga je pobjegao sa lica mjesta.

Policija je pronašla sinoć automobil kojim je Halili pobjegao sa lica mjesta, a danas je i on lociran ispred policijske stanice. Odbio je da se preda i presudio je sam sebi.

U Prištini su sinoć organizovani protesti građana zbog nasilja nad ženama i ubistva Hamide Magaši koja je bila u devetom mjesecu trudnoće.

Source: region