DRŽI ME, DA GA NE UDARIM: ATMOSFERA U SKUPŠTINI SRBIJE OPET NA RUBU INCIDENTA

Za razliku od prošlog puta kada je u “glavnoj ulozi” bi potpredsjednik Narodne stranke Borislav Novaković, juče je ona je pripala sekretaru Narodne stranke Stefanu Jovanoviću, ali je epilog komešanja bio isti sve se završilo na unošenjima u lice, prijetnjama i po kojom uvredom, piše Blic.

Do najnovijeg incidenta u parlamentu došlo je, opet, nakon govora potpresjednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, kada je krenulo međusobno dobacivanje između narodnjaka i naprednjaka.

U jednom trenutku se na snimku vidi kako Jovanović, dok još sjedi u poslaničkoj klupi, upućuje psovke poslaničkom klubu naprednjaka, prenosi Blic.

Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zatražio od poslanika Narodne stranke da dozvole ministru saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goranu Vesiću da govori.

Sve sam čuo kad ste vikali s klupa i sada i prethodni put. Sve sam čuo, nema potrebe da ponavljate. Čuo sam i vas Novakoviću, i Parlić i Cakića mnogo puta do sada, na to se žalio i Kozma… I opet vas čujem i nema nikakve potrebe da vičete. Kada budete imali pravo na riječ po prijavi, možete da govorite šta god hoćete. I nema potrebe da dobacujete, nikakve potrebe nema – rekao je Orlić prije nego što je ponovo pokušao da da riječ Vesiću. prneosi “Hayat“.

Source: region