ŠTO URADI OVO, ČOVJEČE?! Fotografija neobične kuće u Srbiji digla buru na mrežama, a nikome nije jasan POTEZ VLASNIKA (FOTO)

Na fotografiji koja je pre nekoliko meseci osvanula u jednoj grupi na Fejsbuku vidi se prizemna kuća na kojoj su vrata i prozori skroz zazidani i u koju se ne može tako lako ući!

Trava ispred dvorišne kapije ukazuje da vlasnik ne obilazi svoje imanje baš često, a šta se krije iza ovakvog njegovog poteza nije poznato. Na društvenim mrežama se međutim momentalno povela diskusija.

– Ta kuća nije misteriozna već tužna. Ona čeka mlade ljude sa puno dečije graje i smeha. Nadam se da će se to uskoro dogoditi – napisala je jedna korisnica.

Drugi korisnik opravdava potez vlasnika.

– Totalno logično. Rade ljudi u inostranstvu. Vratiće se u penziji, a dotle niko ne može da se useli – navodi taj korisnik.

– Samo tako je nažalost može sačuvati – nadovezao se treći korisnik.

Pojedini komentarišu da je kuća sablasna dok poneki smatraju da je gazda hteo da se osigura da mu u kuću ne dolaze narkomani.

Ima, međutim, korisnika koji veruju da je vlasnik samo hteo privatnost i da se vrata i prozori nalaze sa stražnje strane koja se ne vidi na fotografiji.

Source: region