SPREMA SE SAHRANA ČAČANINA (60) KOJI JE UMRO TOKOM S*KSA – Mlađa žena saslušana, rođaci poručuju: Ljuti smo, bijes pršti na SVE STRANE

Šezdesetogodišnjem muškarcu koji je tokom se.sa preminuo je u četvrtak predveče u jednom hostelu na periferiji grada, rodbina priprema sahranu.

Nezvanično, rođaci ne znaju da li će pogrebu prisustvovati njegova supruga koja u tom trenutku nije bila u Čačku. Mlađa žena sa kojom je stariji Čačanin bio u hostelskoj sobi saslušana je u policiji.

– Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Mi pripremamo njegovu sahranu, ne znamo da li će sahrani prisustvovati supruga, jer je ova vijest zatekla u inostranstvu. Vjerujemo da je sve ovo pogodilo. Pritom trpimo i veliki pritisak porodice mlađe žene s kojom je bio u hostelu, jer su ovom sramotom trajno rasturene dvije porodice – kaže rođak preminulog muškarca.

On kaže da su u ovom događaju svi ljuti i da bijes pršti na sve strane, počev od najbližih preminulog, pa do porodice mlađe žene, ljubavnice.

– Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čovjeka. O mlađoj ženi ne želim ni da komentarišem, kažu da ima muža i djecu. Pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona – kazao nam je rođak preminulog.

Kako nezvanično saznajemo, mlađa žena je saslušana u stanici policije Policijske uprave u Čačku na okolnosti ovog događaja. Njena porodica je upoznata sa većinom detalja koji su vezani za ovaj slučaj. Iz istrage kažu da za sada nema elemenata njene odgovornosti. U Višem javnom tužilaštvu su nam rekli da je riječ o zadesnoj smrti muškarca.

Podsjećamo, kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Nezvanično je preminuo usled srčanog udara. Policija je u sobi hostela pronašla čašu do pola napunjenu vodom i praškastu materiju nepoznatog sadržaja, za koju se pretpostavlja da je er.ktivni stimulans. Kada su ekipe Hitne pomoći i policije došli na lice mesta muškarac je već bio bez vitalnih znakova života. Pokušaj reanimacije je bio bezuspešan. Mlađa žena sa kojom je bio, nije zatečena na licu mesta, piše Kurir.

Source: region