Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži. Među posjetiocima su bili predstavnici OŠ Orašje, vrtića Vjeverica koji djeluje pri JU Djeca Sarajeva, te učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva.

„Rado smo ugostili naše male sugrađane kojima smo prezentirali štednju i njen značaj, ali ih upoznali i sa inovativnim pristupom i dostignućima koje je Banka ostvarila na području digitalizacije u proteklom periodu”, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo. „Svi ovi mališani su sa nama simbolično obilježili i naš rođendan, a pored čestitke ispisane znakovnim jezikom, na poklon smo dobili i crtež našeg šefa Oskara”, dodao je Jildizlar.

Povodom rođendana Banka je klijentima pripremila posebnu ponudu Addiko Blic gotovinskog kredita u okviru koje su klijenti mogli dobiti prvu ratu gratis. Više detalja o poslovanju Banke potražite na
www.addiko-fbih.ba.

Source: STUDIO D TK