KRVNIČKI PREBIO ŽENU, IZVADILI JOJ ORGANE! Njen brat gledao UŽAS, a onda je uradio nešto još STRAŠNIJE!

Mladić B.A. (22), koji je gledao kako mu zet Danijel R. brutalno šutira i bije sestru S.A. u šumi pored Ibarske magistrale, uhapšen je početkom mjeseca zbog sumnje da je istu tu ženu, svoju rođenu sestru, si.ovao u blizini groblja na Čukarici!

Jezivo si.ovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva mjeseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa, a osumnjičeni B.A. je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. “Sumnjiči da je sestru si.ovao u toku dana na Čukarici”, kaže izvor iz istrage i dodaje da je osumnjičenom zbog si.ovanja sestre na prijedlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Isti taj muškarac je u avgustu gledao kako mu zet brutalno bije sestru. Stajao je pored sestre i zeta i gledao jezivo iživljavanje, a nasilnik mu je, kako se sumnja, prijetio smrću te zbog toga nije pomogao sestri.

Drugo osnovno javno tužilaštvo juče je podiglo optužnicu u kojoj se Danijel R. tereti da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata, kojem je prijetio da će ga ubiti, nanio S.A. teške tjelesne povrede opasne po život. Zbog povreda je potom hitno operisana u Urgentnom centru i tom prilikom su joj odstranjeni žučna kesa i lijevi bubreg, a konstatovan i prijelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prijelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i prijedlog za produženje pritvora okrivljenog do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka. Osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom i ugrožavanje sigurnosti njenog rođenog brata B.A., piše Mondo.

Source: region