U pucnjavi u Zvorniku jedna osoba poginula, tri povrijeđene. Ubica pobjegao na područje Tuzle

Boriša Beatović iz Branjeva je ubijen, a tri osobe su povrijeđene u pucnjavi koja se sinoć dogodila u kafiću i kladionici “Centar” u Trnovici kod Zvornika. Napadač je nakon pucnjave pobjegao i za njim se intenzivno traga.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama,  traga se za G.B. za kojeg postoje operativna saznanja da je sinoć pobjegao na područje Tuzle.

Pucnjava se dogodila oko 23 sata u kladionici “Centar”, koja se nalazi na raskrsnici za Kiseljački put kod Zvornika.

Nakon sinoćnje pucnjave u zvorničku bolnicu primljena su dva muškarca, od kojih jedan ima prostrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, saopćeno je iz zvorničke bolnice.

“Muškarac, koji je zadobio prostrijelnu ranu lijevog boka, operisan je i trenutno je hemodinamski stabilan, ali vitalno ugrožen”, saopćeno je iz Opće bolnice Zvornik.

Navedeno je da je drugi pacijent zadobio ozljedu glave s frakturom lubanje i krvarenjem iz uha, te da se radi o potresu mozga.

Iz Policijske uprave Zvornik ranije je saopćeno da je jedna osoba sinoć preminula od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, a druga je teško povrijeđena u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica kod Zvornika.

Source: STUDIO D TK