Stravična nesreća kod Bosanske Gradiške: Jedna djevojka (23) poginula, četiri povrijeđene

Katarina Mitrović (23) državljanin Austrije, poginula je, a četiri djevojke su povrijeđene, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na području Bosanske Gradiške.

Nesreća se dogodila na lokalnom putu u mjestu Greda kod Gradiške jutros oko 9.45 sati, kada je sa puta sletio automobil “Pežo 307”.

– Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradala Mitrovićeva, a tjelesne povrede zadobile su S.V. rođena (21), K.V. (18), G.V. (19) i A.P. (20) svi državljani Republike Austrije – rekli su u OJT Banja Luka.Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Bosanska Gradiška,piše Avaz

Uviđaj na licu mjesta obavio je okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Bosanska Gradiška. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija poginule djevojke koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Source: CRNA HRONIKA