24-GODIŠNJAK POGINUO BLIZU KUĆE, NA POVRATKU IZ PROVODA! OBJAVLJENI DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD LESKOVCA

Momak je bio za primjer, vrijedan, lijep kao lutka. Radio je u “Juri” i pomagao svojima oko poslova u kući. Ne znam kako će njegovi ovo sada da prežive. Roditelji su čitavog života radili i trudili se da njemu i njegovom starijem bratu obezbijede što bolje uslove za život. Majka radi kao prodavačica u dragstoru u Draškovcu, poznaju je svi i svi imaju samo riječi hvale za nju i njenu porodicu – rekla je komšinica tragično nastradalog mladića.

Prema njenim riječima, Dimitrije i njegov drug vraćali su se automobilom “alfa romeo” iz noćnog provoda iz desetak kilometra udaljenog sela Brijanja kada se dogodila tragedija. prneosi “Hayat“.

Dok je trajao uviđaj, desio se sudar

Oni su išli ispred, a za njima u „audiju“ su bili još jedan momak i dvije djevojke. Oni nisu vidjeli momenat udesa, ali kažu da je Dimitrije zakačio kontejner pored puta, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na drugu stranu puta i udario u betonsku ogradu pored. Prilikom udarca i prevrtanja automobil je potpuno uništen i Dimitrije je odmah preminuo – rekla je komšinica.

Pukom srećom mladić koji je sjedio pored njega, prošao je sa lakim povredama. Tim putem je prošao jedan automobil koji je oborio čovjeka koji je čuo da se nesreća dogodila i izašao da pomogne, ali taj vozač se nije zaustavio. Naišao je zatim „audi“ sa mladićem i djevojkama iz Draškovca i on je udario u već smrskanu „alfu“. Troje mladih u tom vozilu, imalo je sreću i prošli su samo sa lakšim povredama – rekla je stanovnica Draškovca.

Kako je kazala, policija je dugo radila uviđaj na mjestu udesa, zato što su se, dok su dva vozila bila na putu, tu sudarila još dva vozila, a traga se i za vozačem koji je pobjegao pošto je oborio čovjeka iz Međe koji je htio da pomogne. Policija je, dodala je, bila danas i u Draškovcu i razgovarali su sa mladićima i djevojkama koji su preživjeli udes.

Zaista su potreseni i oni i njihove porodice. Njihovi roditelji su također prestravljeni jer su im noćas javili da hitno idu u leskovačku bolnicu, pošto su im djeca tamo prebačena. Znali su odmah da se nešto strašno dogodilo. Pustili su ih vrlo brzo nakon što su ih pregledali, ali sigurno će proći mnogo vremena prije nego što se oporave od šoka zbog gubitka druga – kazala je sagovornica Kurira.

Saobraćaj na putu Brestovac-Bojnik na mjestu udesa u selu Međa bio je zatvoren danas do 10 sati, a radnici “Preduzeća za puteve” Niš do su podne čistili krhotine, staklo i dijelove automobila koje su ostali iz ovog tragičnog lančanog sudara.

Prema riječima stanovnika Međe, na toj dionici puta za posljednje dvije godine dogodilo se pet saobraćajnih nesreća. Noćašnju su čuli svi u selu, jer je prilikom udara „alfe“ u ogradu puklo kao da je eksplodirala bomba. Uzroci udesa za sada nisu poznati, ali se pretpostavlja da su to velika brzina i klizav kolovoz, piše Kurir.rs.

Source: region