BORILOVIĆ SA NAMJEROM POSLAO PORODICU U HERCEG NOVI: Psiholog o masakru na Cetinju – “On je ovo planirao”

Borilovića je u još krvavijem naumu, kako se za sada pretpostavlja, spriječio Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji ga je likvidirao hicima iz vatrenog oružja. Kaluđerović za sada nije uhapšen jer još uvijek nije jasno kako će djelo biti kvalifikovano.

Borilović je ovaj jeziv zločin izvršio u odsustvu svoje porodice. Porodica Vuka Borilovića bila je van grada – u Herceg Novom, po nezvaničnim informacijama već 15 dana ranije.

– To je nešto što će, sigurno, biti zanimljivo u narednom periodu, da čujemo od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, koja će sigurno dati saopštenje. Zanimljivo je je da je Vuk Borilović njih, na neki način, odstranio. Očigledno je da ovdje postoji umišljaj i da je on želio i planirao ovako nešto da učini – rekao je Dejan Radenković bivši funkcioner MUP-a.

Psiholog Snežana Repac ističe je da je promjene u njegovom ponašanju trebalo prvo da primijete najbliži – porodica.

– Te promjene prvo treba porodica da primeti, jer je on već bio psihijatrijski pacijent. Nešto se sa njim dešavalo, a sad u ovom trenutku ne znamo tačno šta. Mi sad samo pretpostavljamo – rekla je u Usijanju na Kurir televiziji Snežana Repac i dodala:

– Ukoliko je postojao neki emotivni odnos sa tom porodicom koja je ubijena – to je vjerovatno i mogao da bude razlog zašto se desilo ubistvo u vrijeme kada su oni odsutni. Moguće je da je ta porodica nešto posumnjala, možda je došlo i do koflikta njegove porodice i te porodice. On je planirao ovo, a istovremeno je htio i da ih poštedi, naravno ne bi mogao u njihovom prisustvu to da uradi, jer neko bi ga spriječio, pretpostavljam da je toliko vladao sobom – zaključila je Repac.

– Jako je bitno šta će njegova porodica izjaviti i kako će ona okarakterisati njegovo ponašanje u nekom posljednjem periodu – dodao je Radenković. prenosi novi

Source: region