ŠOK PROMJENA! ALEKS NE LIČI NA SEBE: Prvo izvadila silikon iz usana – A SADA URADILA I DRAMATIČNU PROMJENU FRIZURE

Bivša zadrugarka se više puta žalila svom dečku Dejanu Dragojeviću na ovo i molila ga da traži zadatak od Drveta mudrosti, kako bi njen frizer ušao u kuću i sredio joj frizuru.

Nikolićeva je posjetila frizera i odlučila da skine nadogradnju, a društvo joj je pravio Dejan, koji se igrao sa njenom kosom.

Ona se, naime, ošišala na paž, a koliko je bila zadovoljna rezultatom, govori i to što poslije šišanja nije mogla da sakrije osmijeh na licu, a ni da prestane da se slika.

Aleks je svoje iskustvo podijelila i sa pratocima na Jutjub kanalu, gdje pokazala cijeli proces, te priznala da je nadogradnju skinula poslije deset godina.

Inače, ona je prije nekoliko dana odlučila da izvadi i silikone iz usana.

– Došla sam da topim biopolimer i silikon iz usana i da malo osvježim konture i lice – rekla je Aleksandra, a Dejan se nadovezao:

– Jedva čekam da izvadi usta, imaće tanka usta. Ide i obrve da skida sa laserom, neće imati bananice. Ovo je moje najljepše oko na svijetu.

– Osjećam se kao bolesnik… Sad su mi natečena usta, ali biće ljepša. Dejan mi je da da radim konture. Idem opet kod doktorke da mi stavi to bolje – rekla je kroz smijeh Nikolićeva.

– Hoće da radi “jawline” (engl. vilica), a ima lijepe crte lica, rekao sam joj da ne bude u beogradskom kalupu – dodao je Dragojević.

Source: Bih