Zoranov sin iz prvog braka opisao šta se dešavalo te kobne noći: “U to vrijeme bio sam s drugovima, telefon mi je…”

Podsjetimo, Marjanoviću je Viši sud u Beogradu u petak izrekao prvostepenu presudu za teško ubistvo supruge na 40 godina zatvora, gde mu je određen i pritvor. Njegov sin Uroš sa ostalim članovima porodice bio je u Palati pravde kada je izrečena presuda, ali on nakon toga nije želio da komentariše celokupnu situaciju. Samo je dva sata poslije toga Zoranu prilikom hapšenja u porodičnoj kući u Borči rekao “drži se tata”.

Zoranov sin iz prvog braka, nakon razvoda svojih roditelja ostao je da živi s njim u Borči. On je dvije godine nakon zločina, u aprilu 2018. za Kurir ispričao šta se sve dešavalo kobne večeri, ali i kakav osnos je imao sa maćehom.

– Saznanje da je Jeca nestala teško mi je palo. U to vrijeme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece – rekao je tada Uroš Marjanović.

Opisujući svoj odnos sa Jelenom, on je tada objasnio da mu je ona u svakom smislu zamijenila majku i da ju je mnogo volio.

– Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Volio sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da povjerujem. Otišao sam na nasip sa drugovima da je tražim. Do dolaska policije pokušavali smo da je pronađemo. Svi smo u prvom trenutku pomislili da joj je možda pozlilo i da je pala – rekao je dvije godine nakon zločina sin Zorana Marjanovića.

U toj ispovijesti naveo je da se do posljednjeg trenutka nadao da će se Jelena pojaviti.

– Kada smo saznali da je Jecino tijelo pronađeno u kanalu, bio je to šok jer nikome od nas takvo razrješenje događaja nije padalo na pamet. Tata je u to vrijeme bio u policiji, bilo mi je teško i zbog njega. Znam koliko je volio Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koji sam u tom trenutku osjetio teško je opisati riječima – rekao je tada Uroš. prneosi “Novi“.

Source: region