NOVI JEZIVI DETALJI SA KRVAVOG SLAVLJA: UBIO ŽENU PRED POSLJEDNJIM GOSTOM, PRIŠAO JOJ DOK JE SJEDILA NA LJULJAŠCI

Podsjetimo, zločin se dogodio u 18. 30 sati u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi (Požarevac-Srbija), a policiju su zvali Vinkovi roditelji.

Vinko je iz pištolja ispred kuće pucao u ženu, ubio je, a onda je prislonio sebi pištolj na čelo dok je stajao pored zida i upucao se – kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

On je u nju iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca u grudi.

Iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja.

-Žena nikada nije prijavljivala nasilje, ali ima indicija da su oni posljednjih 15 godina imali narušene odnose – dodaje izvor Kurira.

Rođak ubijene Julijane kaže da je prije zločina u kući bilo slavlje.

Mojoj sestri i zetu je bila slava jučer, imali su goste, bili su im tu i prijatelji. Kada su svi otišli, ostao je navodno samo Vinkov zet. Kažu komšije da je prišao Julijani koja je sjedila na ljuljašci ispred kuće i da ju je tu ubio, pa onda pucao u sebe. Vinkov zet je sve vidio – kaže za Kurir rođak ubijene Julijane P.

Kako kaže ovu porodicu pre tri godine zadesila je još jedna tragedija.

Oni su imali sina koji je preminuo, bio je slijep, baka je brinula o njemu dok su njih dvoje radili u Austriji. Ma strašna tragedija, ne znam ni šta da kažem. Nikada mi se sestra nije žalila na njega, nikad nikakav problem nisu imali, ne mogu da shvatim zašto je ovo uradio – navodi rođak.

Uviđaj na mjestu tragedije obavio je zamjenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, a naložena je i obdukcija. prneosi “Hayat“.

Source: region