Gradonačelnik Makarske se ‘pere’: Gosti iz BiH su dragi, spasili su nam sezonu u doba korone

Izjavio je ovo jučer gradonačelnik Makarske Zoran Paunović, šokiravši mnoge Bosance i Hercegovce, koji su inače najbrojniji gosti na Makarskoj rivijeri.

Čini se da je ili sam shvatio šta je rekao ili mu je neko došapnuo da u jeku sezone nije baš najpametnije govoriti tako o gostima kojih ima najviše na obali.

Pa danas kaže da su mediji pogrešno interpretirali njegovu izjavu… u cijelosti objavljujemo šta je danas napisao:

“Nekultura i nepoštivanje reda nemaju nacionalni predznak!

Žao mi je što je moja izjava o čišćenju grada i neredu koji ostaje iza pojedinaca pogrešno interpretirana.

Drago mi je da brojke pokazuju kako naši prvi susjedi i dragi gosti iz BiH ne padaju pod utjecaj površnih tekstova izvađenih iz konteksta.

Kao i uvijek do sada, osobito u korona uvjetima kada su spašavali sezonu, turisti iz Bosne i Hercegovine u velikom broju ljetuju u našem gradu, jer znaju da su ovdje dobrodošli i cijenjenji gosti.

Komunalni red na plažama i u gradu, prenapregnuta infrastruktura i čistoća, teme su koje se tiču svih naših građana i svih gostiju bez obzira odakle nam dolaze i svi se moramo dodatno potruditi kako bi održavali željenu razinu čistoće.

Svi moramo preuzeti svoj dio odgovornosti za red u zajednici, a na nama kao Gradu je da omogućimo što jednostavnije i lakše djelovanje svih faktora koji su u službi građanima i turistima.” prneosi “Radiosarajevo“.

Source: region