PODNIJETA TUŽBA PROTIV MARKA OSMAKČIĆA: Evo šta mu se sve stavlja na teret, moraće da odgovara za svoja djela

Bivša učenica rijalitija “Zadruga” Ana Spasojević koja je imala ozbiljnih problema sa Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčić, prokomentarisala je dešavanja vezana za njih dvoje, kao i Viktorijinu trudnoću, pa je otkrila da li je osuđuje zbog abortusa.

– Da, osuđujem je nevezano od toga da li je abortirala ili nije. Nije stvar da se mešam u njenu odluku i ne bih, da nema takvo ponašanje. Donela je odluku koja je navodno mnogo boli, ali se nakon toga pojavi na žurki, tverkuje, trese du*etom, to za mene nije majka, već najobičniji odron – rekla je Ana, pa dodala i da Marka osuđuje zbog svega što je uradio:

– Marka osuđujem u svakom smislu te reči, pre svega zbog onoga što je meni uradio, sebi sam najvažnija. Ne zanima me šta je radio Viktoriji , to je njen izbor parnera. Ja sam ga tužila, mi ćemo se sresti na sudu – rekla je Ana.

https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/podneta-tuzna-protiv-marka-osmakcica-evo-sta-mu-se-sve-stavlja-na-teret-morace-da-odgovara-za-svoja-2022-06-28#brid_cp_Brid_56407370

Source: region