Strašno / ZORAN JE 3 DANA PRED UBISTVO OBJAVIO OVU STVAR: Prijatelj otkrio ŠOKANTNE detalje krvoprolića u Barajevu!

Prijatelj Zorana P. (51) je otkrio nove detalje ali i određene situacije koje su se dogodile prije nego što je Zoran, kako se sumnja, u Barajevu ubio Snežanu S. (47), a potom pokušao da se ubije.

Prijatelj koji je želio da ostane anoniman kaže da ga je prije svega iznenadila Zoranova reakcija, ali i da sumnja da se iza ovog zločina krije nešto na šta nije mogao da ostane imun.

– Zoran je sa Snežanom bio u vezi oko dvije godine. Oboje su bili razvedeni i imaju po dvoje djece. Prije oko dvije nedjelje su raskinuli. Nisam stekao utisak da je patio zbog toga i da je želio da je vrati – priča prijatelj Zorana, osumnjičenog za ubistvo Snežane S. koje dogodilo se u nedjelju oko 12 sati u dvorištu njene porodične kuće u Barajevu.

On dodaje da mu je dva dana prije zločina Zoran ispričao da je dobijao prijetnje.

– Kada su raskinuli Snežana je navodno bila u vezi sa drugim muškarcem koji je mlađi od nje. On mu je kako mi je rekao slao prijeteće poruke. Jednom ga je zvao i da se nađu na nekoj pumpi. Zoran to nije prijavljivao jer ga se vjerovatno nije plašio, a riječ je muškarcu koga svi znaju u kraju i koji voli dobro da popije – objašnjava prijatelj i dodaje da je jednu od prijetećih poruka Zoran slikao.

Kako ističe sagovornik, Zorana je kod Snežane neko zvao da ode.

– Ne znam da li ga je ona zvala. U svakom slučaju otišao je tog jutra od kuće, vidjela ga je majka i jedna komšija s kojim je prethodno pio kafu. Taj komšija mu je kada su se razišli rekao da će navratiti i kasnije na pivo… Ništa nije ukazivalo da će se nekoliko sati kasnije dogoditi sve ovo – priča uznemireni čovek.

On dodaje da je Zoran došao kući od Snežane, ali i da je se ubrzo vratio kod nje.

– Njihove kuće su relativno blizu, na oko kilometar i po, to je svega nekoliko minuta da ode i da se vrati. Tačno je da je uzeo nož u svojoj kući i da se vratio kod Snežane kolima. Čuo sam da je nju ubo jednom u grudi i da joj je prerezao vrat. Sebe je takođe ubo u grudi i pokušao da se zakolje. Nož mu je, navodno ostao u vratu – priča prijatelj osumnjičenog za ubistvo.

Snimak dva puta podijelio

Zoran P. je nekoliko dana prije ubistva i pokušaja samoubistva na svom fejsbuk profilu postavio snimak. Na njemu se vidi automobil marke “mercedes” koji je nakon izletanja sa puta završio u šiblju. Prijatelj objašnjava da je taj automobil od tog mlađeg muškarca sa kojim je navodno Snežana bila.

– On je sumnjao da je ona bila sa njim i da su zajedno sletjeli, ali na sve to se smijao nije pokazivao znake ljubomore. Možda je taj snimak razlog zbog koga ga je ona zvala. Ne znam šta je bio uzrok svega ovoga što se desilo, ali mi je žao da se ne čuje i druga strana priče – kaže prijatelj teško povrijeđenog Zorana P.

Automobil koji je Zoran snimio tri dana prije ubistva

Prema njegovim riječima Zoran je bez svijesti prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

– Njegovo stanje je stabilno zasad. Tako su rekli porodici. Zoran ima dvije ćerke, mlađa živi sa njim i njegovom majkom, a starija je kod žene. Oduvijek je bio povučen, nikada se nije svađao, nikad potukao u životu. Ovakva njegova reakcija sve nas je iznenadila. Ne sporim on je ubio nju i za to mora da odgovara ako preživi, ali skoro sam siguran da je bio prinuđen da ovako nešto uradi – kaže sagovornik.

Podsjetimo, brutalno ubistvo dogodilo se u nedjelju oko 12 sati u dvorištu porodične kuće u Barajevu. Sumnja se da je Zoran P. tog konbog jutra bio kod Snežane i da su popili kafu, u nekom trenutku on je otišao kući, a nesrećna žena je počela da kosi travu. Nakon nekog vremena Zoran P. se vratio kod Snežane i napao je nožem nasred dvoriša. Kako se sumnja ubo je u u predijelu grudi i vrata. Potom je pokušao da se ubije na isti način, piše Informer.

Source: region