TAJNA PREPISKA / BIVŠA ZADRUGARKA PROGOVORILA O VEZI S MATEJEM: Simpatija se rodila NEOČEKIVANO, izlazili smo, išli na večere, pića, KOKETIRALI…

U ispovijesti hrvatska dizajnerka i nekadašnja učesnica rijaliti programa Zadruga, kaže da je među njima postojala simpatija koja se rodila sasvim slučajno i potpuno neočekivano, piše Objektiv..

– Isprva mi je često pisao i poklanjao pažnju, a kada sam mu predočila da između nas ne može biti ničega više od prijateljstva, iako je negodovao, nastavili smo da se čujemo kao prijatelji. Osjetila sam da gaji enormne simpatije ka meni. Izlazili smo, išli na večere i pića, koketirali – setno se prisjeća Ajnfaltova.

Uprkos razlici u godinama, Olja ističe da joj je Matej djelovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić.

– Prije nekoliko godina, putem društvenih mreža, Matej mi se javio. Dopali su mu se performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao. Počeli smo da se dopisujemo i to je trajalo godinama, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali – kaže nekadašnja učesnica rijalitija i dodaje da joj je mnogo žao što se Matej i ona nikada nisu fotografisali.

Brodovi u krvi

Matej joj je, kaže, često govorio o svojoj porodici, kako živi s mamom, kao i da izuzetno poštuje oca.

– Tako je bilo i tokom naše posljednje konverzacije kada sam ja snimala performans ispred muzeja u Splitu. Uslikala sam se ispred broda koji se zove „Bakar”, a koji za porodicu Periš, prema Matejevim rečima, ima posebnu i sentimentalnu vrijednost – navodi Olja.

Olju je jako potreslo što su se obistinile najcrnje slutnje Matejeve porodice i prijatelja.

– Bio je vrijedan mladić, cijelog ljeta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju. Pribojavala sam se istine, a sada je živimo. Izgubila sam više od prijatelja. Iako je bolno, mislim da će njegovoj porodici biti na neki način lakše sada kada više ne žive u neizvjesnosti – kaže Ajnfaltova, piše Objektiv.

Source: region