NENAD ODGOVOROM RASPLAKAO SVE: “Po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju”

Mediji su objavili su kako je u sredu iz Dunava izvučeno tijelo mladića koje po konstituciji i odjeći odgovara nestalom Splićaninu Mateju Perišu. Njegov otac Nenad za Telegraf.rs rekao je kako mu se policija javila i dodao da stiže u Beograd.

– Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku srećniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću u Beograd – rekao je Nenad Periš.

Podsjećamo, prijatelji su Mateja Periša posljednji put vidjeli 31. decembra 2021. godine. Tada su beogradskoj policiji javili da ne znaju gdje je.

Bili su svi zajedno u Beogradu, nestanak su prijavili ujutro 31. decembra, ali policija nije odmah evidentirala nestanak, već im je savjetovala da obiđu bolnice da bi isti dan u 18 sati i službeno pokrenula potragu.

Četiri i po mjeseca kasnije mediji su objavili da je iz Dunava izvučeno tijelo mladića i da bi se prema odjeći koju je nosio te noći, moglo raditi o Mateju Perišu, piše Srbija danas.

Source: region